Home

Wat is mediation?

Voor wie is mediation?

Scheiden

Arbeidsconflict

Privé-geschillen

Mediationprocedure

Wat kost mediation?

Uw mediator

Contact / Links

Uw mediator

Koning Mediation is de naam van
de mediationpraktijk van Afra Koning.

"In het leven heeft u geen tijd en energie voor een langlopende scheiding, ruzie met uw buren of werkgever/collega. Dit zijn een paar voorbeelden uit de praktijk en kunnen het leven van alledag flink beïnvloeden.
Persoonlijk heb ik ook met dit bijltje gehakt en ik weet hoe groot de opluchting is als je ergens een punt achter kunt zetten en je je weer op de toekomst kunt richten."

U wordt geholpen door een MfN register mediator, dat wil zeggen dat het
Mediators Federatie Niederland (MfN) mij erkend en geregistreerd heeft in het landelijk register van gekwalificeerde mediators.Tevens ben ik rechtbankmediator.


Uiteraard ben ik als MfN
register mediator onafhankelijk en onpartijdig.

Mijn mediationkantoor is gevestigd in Heteren, gemeente Overbetuwe. Heteren ligt centraal tussen Arnhem en Nijmegen aan de A50. Tot de gemeente Overbetuwe behoren ook de plaatsen: Elst, Zetten, Hemmen, Herveld-Andelst, Homoet, Oosterhout en Randwijk.

Koning Mediation gaat uit van de eigen kracht van de mens. Als mediator bevorder je de empowerment van beide partijen. Koning Mediation is gericht op duurzame oplossingen. Oplossingen waar u zelf achter staat, dat werkt!

Praktijk ervaring
Naast mijn praktijk ben ik sinds enkele jaren actief als buurtbemiddeling-vrijwilliger bij Solidez in de gemeente Renkum/Wageningen. Er zijn al vele conflicten met succes voor alle partijen opgelost.

regel

 

 

 

Koning Mediation

M: 06 - 385 058 56

MfN register mediator

T: 026 - 707 8017

Tuin van de Burgemeester 22

afra@koningmediation.nl

6666 CZ Heteren

www.koningmediation.nl

 

 

 

 

regel

MfN register mediator voor de gemeente Overbetuwe: Heteren, Elst, Zetten, Hemmen, Homoet, Herveld-Andelst, Oosterhout, Randwijk